Geslaagd Toernooi

We kunnen constateren dat het ATM Open Toernooi weer als zeer geslaagd kan worden geklasseerd. Alleen in het voor-weekend is er wat regen gevallen maar dat heeft alleen even voor wat verkoeling gezorgd. Verder alle dagen zon dus valt er helemaal niets te klagen. We hadden 51 inschrijvingen met 87 deelnemers, 23 schema’s met 81 partijen en daar mag de Open Toernooi Commissie heel tevreden over zijn.

Allereerst alle winnaars in de verschillende categorieën gefeliciteerd met jullie overwinning en natuurlijk ook alle deelnemers bedankt voor jullie inschrijving.

Anton Reijnart, onze toernooileider, heeft een uitstekend toernooi gedraaid en kan samen met zijn team (Marcel en Cindy Nieuwkoop en Lenie Olierook) trots terug kijken op deze geslaagde week.

Hierbij wil ik ook de hoofdsponsor ATM, sub-sponsoren en adverteerders bedanken voor jullie support, want mede door jullie bijdrage kon het OTC het 23ste ATM open weer op de voor TV de Klaverpolder zo bekende manier organiseren. Alle advertenties staat voor de rest van het jaar op de toernooi pagina van onze website.

Volgend jaar, in week 34, staan we klaar voor het 24ste ATM Open Toernooi en wij van TV de Klaverpolder zien jullie dan graag weer terug op onze banen.

Veel tennis plezier en graag tot ziens!

Met sportieve groet,
Voorzitter Jack Janssen