Chapeau, voor het 24ste ATM Open Toernooi

Voor het 24ste ATM Open Toernooi kan maar één woord worden gebruikt en dat is
Chapeau !!
Chapeau voor het weer, chapeau voor de deelnemers , chapeau voor de organisatie , chapeau voor de hoofd sponsor ATM en chapeau voor alle sub sponsors en adverteerders. Alle dagen zon, alleen op donderdag heeft het even cats en dogs geregend.
We hadden 48 inschrijvingen met 77 deelnemers,  78 partijen en daar mag de Open Toernooi Commissie heel tevreden over zijn.

Voorts wil ik alle winnaars in de verschillende categorieën feliciteren met de overwinning en natuurlijk ook alle andere deelnemers bedankt voor jullie inschrijving.

Cindy Nieuwkoop , onze toernooileidster, heeft een uitstekend toernooi geleid en kan samen met haar team (Lenie Olierook, Wil van Leest en Jack Janssen ) trots terug kijken op deze super geslaagde week.

Ook wil ik de hoofdsponsor ATM, sub-sponsoren en adverteerders bedanken voor jullie support, want mede door jullie bijdrage kon het OTC het 24ste ATM open weer op de voor TV de Klaverpolder zo bekende manier organiseren. Alle advertenties staat voor de rest van het jaar op de toernooi pagina van onze website.

Volgend jaar ons lustrum jaar en staan we  in week 34 weer klaar voor het 25 st ATM Open Toernooi. Het bestuur en OTC  van TV De Klaverpolder zien jullie dan graag weer terug op onze banen.

Nog veel tennis plezier  en graag tot ziens in ons ATM Open toernooi  van 2019

Met sportieve groet,
Voorzitter Jack Janssen