Het Open Toernooi 2022 ligt weer achter ons!

Het 27 e TV De Klaverpolder Open Dubbel Toernooi is afgerond en we hebben het kunnen spelen onder uitstekende condities. De banen waren na de grote onderhoudsbeurt weer perfect te bespelen!
De weergoden waren ons dit jaar zeer gunstig gestemd. We hebben niet meer dan drie spetters regen gezien en de temperaturen waren hoog maar toch was het goed te doen.
Alle deelnemers hebben met veel plezier en overtuiging gespeeld en ook de organisatie was wederom in goede handen. Natuurlijk willen we onze sponsoren en adverteerders bedanken voor hun soms zeer ruime bijdrage.
We hadden met 34 inschrijvingen, 52 deelnemers en 51 wedstrijden en goede bezetting. Helaas waren er onvoldoende inschrijvingen voor Dames Dubbel 7 en hebben deze categorie moeten skippen.

Ik wil alle winnaars in de verschillende categorieën feliciteren met hun overwinningen en alle andere deelnemers bedankt voor jullie inschrijving en graag tot volgend jaar.

Cindy Nieuwkoop, onze toernooileidster, heeft een uitstekend toernooi geleid en kan samen met haar team (Lenie Olierook, Martijn van Hoven, Henri Tettero en Jack Janssen) met trots terug kijken op deze super geslaagde week.

Alle sponsoren en advertenties staan voor de rest van het jaar op de toernooi pagina van onze website.

Nog veel tennisplezier en graag tot ziens in ons TV De Klaverpolder Open Dubbel Toernooi van 2023, want dat zal dat weer gespeeld gaan worden in week 34. Zet vast een herinnering in jullie agenda, want ik weet zeker dat onze toernooileidster jullie tegen die tijd weer via een mail zal vragen om je in te schrijven.

Met sportieve groet,
Voorzitter en Secretaris Jack Janssen