Dankwoord voorzitter

Zo, ons 21ste ATM open toernooi zit er weer op. Het waren mooie en lange dagen met een droge start in het weekend. Op maandag en dinsdag wat regen, de rest van de week uitstekend tennisweer en een bijna traditioneel drijfnat einde op de zondag. Gelukkig konden alle finale partijen worden uitgespeeld op onze Pro-Bounce banen. Graag wil ik de winnaars uit de verschillende categorieën feliciteren met jullie (soms zwaar bevochten) overwinning en voor de runners-up “Second best is also best”, dus graag tot volgend jaar!

Ook was ik zeer verheugd te mogen vernemen dat Afvalstoffen Terminal Moerdijk (ATM) zeker de 25 jaar wil volmaken als hoofdsponsor van ons open toernooi. De komende 4 jaar blijven we verbonden en hierbij dank aan de directie van ATM voor het gestelde vertrouwen.

Tijdens de prijsuitreiking heb ik de eer gehad om onze oud voorzitter, Piet van Leest, namens het bestuur te mogen onderscheiden met een het erelidmaatschap van TV de Klaverpolder. Piet kreeg deze eretitel voor het verwezenlijken van uitstekende tennisbanen in Moerdijk en jaren van bestuurlijk leiderschap in moeilijke tijden. Langs deze weg, Piet, nogmaals bedankt en we gaan ervan uit dat we je nog regelmatig op onze mooie tennispark zullen zien! Wellicht niet meer om te tennissen, maar zeker om even bij te praten en te filosoferen  over de toekomst van de tennisvereniging.

Tot slot staat de herfst en winter weer voor de deur, maar in Moerdijk zijn de banen het gehele jaar door geopend. Ik ga ervan uit dat jullie hier weer intensief gebruik van zullen maken.

Tot ziens!

Met sportieve groet,
Jack Janssen