Voorwoord voorzitter

Welkom in Moerdijk bij tennisvereniging de Klaverpolder!

Voor mij is het de eerste keer dat ik, als voorzitter, een stukje mag schrijven voor het open toernooi. Ook voor de 21ste keer is ATM onze hoofdsponsor en wij hopen dat dit voor de komende jaren zo zal blijven.

Bij het 20ste jaar had Moerdijk nog last van negatieve publiciteit, maar ondertussen weten we beter. Het is immers goed vertoeven in Moerdijk, een nieuw gemeenschapshuis, grote plannen met de haven, garantie regeling voor de koop en verkoop van huizen. Kortom, niets mis mee om in Moerdijk te wonen en te recreëren.

Omdat ik ook in de toernooicommissie participeer wil graag mijn medeorganisatoren Lenie, Marcel, Cindy, Wil, Bert en Gerda heel veel succes wensen met de organisatie. We hopen dat er veel gezellige potten tennis gespeeld zullen worden, zodat het ook voor het kijkend publiek heel aantrekkelijk zal zijn.

Op voorhand wil ik de winnaars, maar ook de verliezers feliciteren, want zonder jullie inschrijvingen is er geen open toernooi in Moerdijk.

Maak er een gezellige week van, met mooie tennis wedstrijden, hapjes en drankjes en wees er natuurlijk bij op de finaledag (zondag 23 augustus). Als je immers bij de prijs uitreiking aanwezig bent, ga je nooit met lege handen naar huis.

Wil je precies weten hoe je ervoor staat in het toernooi, kijk dan op de website van TV de Klaverpolder. Daar vind je een verwijzing naar de poules, de stand en natuurlijk ook de mooie actiefoto’s van jezelf!

Ik wens iedereen succes en zie jullie graag in week 34!

Met een sportieve groet,
Jack Janssen