26e TV De Klaverpolder Open Dubbel Toernooi ligt weer achter ons.

Het 26 e TV De Klaverpolder Open Dubbel Toernooi is afgerond en kan gezien de omstandigheden toch worden gezien als zeer succesvol!
Het weer was goed, af en toe een buitje, maar dat mocht de pret niet deren.
Alle deelnemers hebben met veel plezier en overtuiging gespeeld en ook de organisatie was wederom in goede handen, natuurlijk willen we onze sponsoren en adverteerders bedanken voor hun soms ruime bijdrage.
We hadden met 54 deelnemers toch nog 55 partijen, helaas waren er geen inschrijvingen voor Dames Dubbel 6, maar dat kwam de Open Toernooi Commissie heel goed uit omdat we vanwege de corona maatregelen geen 4 partijen per avond konden plannen.

Verder wil ik alle winnaars in de verschillende categorieën feliciteren met hun overwinningen en natuurlijk ook alle andere deelnemers bedankt voor jullie inschrijving.

Cindy Nieuwkoop , onze toernooileidster, heeft een uitstekend toernooi geleid en kan samen met haar team (Lenie Olierook, Willie van Leest en Jack Janssen ) trots terug kijken op deze super geslaagde week.

Van alle sponsoren en adverteerders blijven TM open weer op de voor TV de Klaverpolder zo bekende manier organiseren. Alle advertenties staan voor de rest van het jaar op de toernooi  pagina van onze website.

Nog veel tennis plezier  en graag tot ziens in ons TV De Klaverpolder Open Dubbel Toernooi  van 2022 want zeer zal dat weer gespeeld gaan worden in week 34 van 2022

Met sportieve groet,
Voorzitter en Secretaris Jack Janssen